Blogg

9 beste apper for gitarister

Posted by on 12:37 in Nyheter | 0 comments

9 beste apper for gitarister

De siste årene har det skjedd en voldsom utvikling innen musikkteknologi. Det har aldri vært enklere for hobbymusikere å ta opp og gi ut musikk, og samtidig med at smartphones og tablets har fått mer datakraft har dette også åpnet for å bruke disse som seriøse musikkproduksjonsverktøy.

Pål Nødseth har skrevet denne artikkelen som ligger ute på Trondheim Private Musikkskoles blogg. Les videre om de 9 beste appene for gitarister her.

5 beste nettsteder for gitartabs og grep

Posted by on 11:57 in Nyheter | 0 comments

5 beste nettsteder for gitartabs og grep

Til alle gitarister; her er de 5 beste nettsidene for tabs og grep til sanger. Tabs er en relativt enkel måte å skrive ned hva man skal spille på gitaren. Hovedforskjellen mellom tabs og noter er at tabs viser hvor og hvordan du skal spille på gitaren, mens noter viser tonehøyde, lengde og rytmikk uten at dette er direkte knyttet til gitarhalsen. Fordelen med tabs i forhold til vanlige noter er at det er lettere å lære seg og skrive ned. Ulempen er at de er  mangelfulle og inneholder begrenset informasjon i forhold til noter. Derfor er man ofte avhengig av å ha låten tilgjengelig for å kunne lære seg rytme og timing.

Pål Nødseth har skrevet denne artikkelen, som ligger ute på Trondheim Private Musikkskoles blogg. Les videre om 5 beste nettsteder for gitartabs og grep her.

Gitarkurs på vei

Posted by on 14:23 in Nyheter | 1 comment

Gitarkurs på vei

Hei, så flott at du fant oss!

Vi i GitarAkademiet starter opp gitarkurs i Malvik, Heimdal, Levanger og Florø høst 2014.

Disse kursene passer perfekt for deg som ønsker å lære dette fantastiske instrumentet, men ikke har noen erfaring fra før.

Nysgjerrig? Les mer om kursene, og meld deg på! :)

Google+