Levanger

Gitarkurs i Malvik

Gitarkurs i Levanger

 

Lær å spille med et av våre gitarkurs i høst! Vi tilbyr gitarkurs for barn, ungdom og voksne, og kursene er tilrettelagt for akustisk gitar.

Med våre gitarkurs vil du få en lærerik,effektiv og trivelig start på veien å bli en bedre gitarist.  Kursene foregår i grupper på 3-8 elever, og er inndelt i 10-15 år, og voksen (16+).

Hvilket kurs passer for deg?

Gitarkurs for nybegynnere

Passer for de som aldri har spilt gitar før. Her lærer man blant annet grunnleggende grep, samt kjente sanger og melodier. Kursene er delt inn i grupper 10-15 år og 16+ Voksen.

Kurset går én gang i uken over 8 uker, i grupper på maks 8 elever. Hver time varer 45 minutter.

På dette kurset benytter vi boken "Spill gitar NÅ!" som kursmateriale, samt eventuelt materiale som gitarlærer supplerer med. Boken er inkludert i kursavgift.

Kurspris (inkludert bok): 2390,-

Gitarkurs Nivå 2

Passer for de som har gått Gitarkurs for nybegynnere, eller selv har lært seg grunnleggende grep. På dette kurset lærer vi flere grep, sanger og melodier,samt flere gitarteknikker. Kursene er delt inn i grupper 10-15 år og 16+ Voksen.

Kurset går én gang i uken over 8 uker, i grupper på maks 8 elever. Hver time varer 45 minutter.

På dette kurset benytter vi boken "Spill MER gitar" som kursmateriale, samt eventuelt materiale som gitarlærer måtte supplere med. Boken er inkludert i kursavgift.

Kurspris (inkludert bok): kr 2390,-

Neste kurs

Klikk på kurset for påmelding

    For øyeblikket har vi dessverre ingen kurs på dette stedet. Send oss en epost for å vise din interesse.


Kontaktinfo: 

For spørsmål angående gitarkurs, kjøp av gitar eller lignende kan dere kontakt oss på epost kontakt@gitarakademiet.no, eller ringe oss på tlf 930 85 452 (Pål).

Share  

Google+