Om Gitarkursene

Våre gitarkurs er basert på et pedagogisk opplegg som gir gode resultater. Enten du er nybegynner og ønsker du å komme i gang med spillingen, eller har litt erfaring og trenger litt veiledning for å komme enda et hakk videre har vi et kurs som passer for deg.

Gitarkurs for nybegynnere

Passer for de som aldri har spilt gitar før. Her lærer man blant annet grunnleggende grep, samt kjente sanger og melodier. Kursene er delt inn i grupper 10-15 år og 16+ Voksen.

Kurset går én gang i uken over 8 uker, i grupper på maks 8 elever. Hver time varer 45 minutter.

På dette kurset benytter vi boken «Spill gitar NÅ!» som 09738_Spill_gitar_N___m_CD_-_Lundestad_Solberg_Wik_1kursmateriale, samt eventuelt materiale som gitarlærer supplerer med. Boken er inkludert i kursavgift.

Kurspris (inkludert bok): 2390,-

 

 

 

 

 

Gitarkurs Nivå 2

Passer for de som har gått Gitarkurs for nybegynnere, eller selv har lært seg grunnleggende grep. På dette kurset lærer vi flere grep, sanger og melodier,samt flere gitarteknikker. Kursene er delt inn i grupper 10-15 år og 16+ Voksen.

Kurset går én gang i uken over 10 uker, i grupper på maks 8 elever. Hver time varer 45 minutter.

Spill MER gitar

På dette kurset benytter vi boken «Spill MER gitar» som kursmateriale, samt eventuelt materiale som gitarlærer måtte supplere med. Boken er inkludert i kursavgift.

Kurspris (inkludert bok): kr 2390,-

Google+